Híred, infód van Hévízzel kapcsolatban?
Küldd el nekünk, és feltesszük az oldalra!

Hírek, aktualitások, programok

2015. május 29.
Szántó T. Gábor író, költő, a Szombat című folyóirat főszerkesztője vehette át szerdán a Hévíz irodalmi folyóirat idei díját A leghosszabb éjszaka című novellájáért.
2015. március 18.
Hévíz egyik legnépszerűbb szállodája egy igazi felfrissülő megújulás részese volt január-február hónapokban: wellness részlege teljesen megújult, lecserélődött.
2014. november 3.
Idén január-augusztusban 1 millió 139 ezer vendég 3 millió 948 ezer vendégéjszakát töltött el a Balatonnál, így a vendégek száma összesen 40 ezer fővel, a vendégéjszakák száma pedig 111 ezerrel nőtt az előző év azonos időszakához képest
2014. október 24.
Másodfokú belvízvédelmi készültséget rendeltek el az esőzések miatt a Kis-Balaton térségében, a keszthely-hévízi belvíz-öblözetben
2014. október 7.
Akár új légitársaság megalapításával vagy letelepítésével, illetve 140-150 millió eurós beruházással tervezi fejleszteni a sármelléki repülőteret Széles Gábor, aki pénteken írta alá a szerződést a reptér eszközeinek megvásárlásáról.
2014. október 6.
Országszerte és a határon túl is megemlékezéseket tartanak ma, az aradi vértanúk emléknapján. A központi ünnepségek reggel a Parlament előtti Kossuth téren kezdődnek, ahol félárbocra engedik Magyarország lobogóját. Megemlékezést tartanak a Batthyány-mauzóleumnál, a megújított Batthyány-örökmécsesnél pedig bárki gyertyát gyújthat egész nap.
2014. szeptember 18.
A sok helyen jelentkező felhőszakadás, özönvízszerű eső ellenére mintegy 40 ezren látogatták az idei magyar dal napja rendezvényeit
2014. szeptember 12.
Presser Gábor és a Back II Black frontembere, Bebe vezetésével és közös énekléssel ölelik körbe a gyógytavat vasárnap Hévízen, a Magyar dal idei fővárosában.
2014. szeptember 9.
A balatoni kereskedelmi szálláshelyeken 516 ezer vendég 1 millió 570 ezer vendégéjszakát töltött el idén az első fél évben, így a 2013. január-júniusi időszakhoz képest összesen 32 ezerrel többen foglaltak szállást a tónál, a vendégéjszakák száma pedig 73 ezerrel nőtt
2014. szeptember 1.
A sármelléki repülőtér eszközeinek vevője nem fizette ki határidőre a vételár előlegét, ezért a felszámoló felbontotta a szerződést, új pályázaton értékesíti a vagyonelemeket
2014. augusztus 27.
Hetedszer rendezik meg idén a magyar dal napját. A Presser Gábor által kitalált országos rendezvényen szeptember 14-én és a felvezető napokon kilenc település, valamint a főváros 33 színpadán mintegy kétezer fellépő vesz részt.
2014. augusztus 1.
Több száz személyi okmányt, pénzt, laptopot és kulcsokat találtak a hévízi rendőrök egy orosházi férfinál, aki országszerte szállodákban, autóból, polgármesteri hivatalból is értékeket, iratokat tulajdonított el
2014. július 30.
A legerősebb magyar férfi és női csapat utazik a norvégiai Tromsőben pénteken kezdődő sakkolimpiára
2014. július 29.
Megérkezett az első menetrend szerinti járat Prágából a sármelléki repülőtérre, a Czech Airlines (CSA) Prágából a Hévíz-Balaton Airportra közlekedő járata hétfőn kora délután landolt.
2014. július 25.
"A hungarikumok a magyarság csúcsteljesítményei. Ezek a falak is megtestesítik mindazt, amit a magyarság alkotott a Kárpát-medencében" - jelentette ki a miniszter a rendezvény helyszínére, a budai Várra utalva. A budai várnegyed 2013. január 31. óta hungarikum.
2014. július 18.
A megye turisztikai szereplőivel összefogva zalai brand megteremtésére van szükség, amelynek révén nemcsak egy éjszakát, hanem egy egész hetet eltölthetnének Zalaegerszegen a turisták.
előző 123 következő